Informatie over magazijnwagens

Magazijnwagenwinkel is de specialist voor alle interne transportmiddelen die u nodig heeft in uw magazijn of elders in het bedrijf. Veel van deze transportmiddelen worden in een modulair systeem aangeboden. De systeemdelen worden eenvoudig ingestoken en geschroefd. Het hoofdassortiment magazijnwagens bestaat uit artikelen van Fetra: wij geloven in de kwaliteit van deze producten die meestal "made in Germany" zijn en bieden op deze producten 10 jaar garantie!

showromm magzijn

Plateauwagens

Een overzichtelijk assortiment handzame wagens, voor het transport in uw bedrijf of onderweg. Van rolplateau’s, magazijnwagens tot opklapbare wagens. Neem contact op met onze productspecialisten voor een advies op maat.

Magazijnwagens

De grote collectie magazijnwagens biedt een oplossing voor elke toepassing. Van platformwagens, werkplaatswagens, etagewagens, tafelwagens, handtrekwagens tot complete industrie-aanhangers.

Steek-vaten- en bandenwagens

Een assortiment aan wagens dat niets te wensen overlaat. Voor iedere vorm van transport binnen uw bedrijf of onderweg. Van steekwagens, vatenwagens, gasfleswagens tot bandenwagens.

Hefwagens

Heffen, transporteren en opslaan: van de klassieke handpallettruck tot de machineheffer, van meubelroller tot transportroller met een draagvermogen van wel 24 ton!

Wielen

Wielen zijn beschikbaar voor bijna iedere toepassing. Van massief rubber banden, luchtbanden tot zwenk- en bokwielen, in totaal 8 verschillende wielsoorten.

Deel de link naar deze pagina:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Pinterest